Over Comarkt

Comarkt is de supermarkt dichtbij waar je voordelig je dagelijkse boodschappen doet. Je vindt er alles wat je nodig hebt én pakt er altijd wel een mooie promo mee!

Wat is Comarkt?

Comarkt is een tijdelijke naam voor een supermarkt overgenomen door Colruyt Group, tot die op termijn definitief wordt omgebouwd tot een van de winkelformules van Colruyt Group. Bij Comarkt doe je boodschappen aan scherpe prijzen, met daar ook altijd een pak interessante promo’s bovenop.

Colruyt Group logo

Wat vind je bij Comarkt?

Bij Comarkt vind je altijd een ruim aanbod kwaliteitsvolle producten: van een snelle pizza of makkelijke diepvriesfrietjes tot goed brood, verse groenten, sappig fruit en alles wat je nodig hebt om lekker te koken. Keuze genoeg én aan voordelige prijzen! Bovendien profiteer je met Xtra ook automatisch van alle kortingen en promo-acties van het moment.

Welke huismerken heeft Comarkt?

In jouw Comarkt vind je heel wat producten van Boni en Everyday, de huismerken van Colruyt Group.

Boni, overal thuis

Met zowat 3.500 producten biedt Boni Selection, het (t)huismerk van Colruyt Group, een breed assortiment producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voordelig voor je budget, met een lekkere smaak en met extra aandacht voor gezondheid en duurzaamheid! Wil je daarnaast ook bewust(er) boodschappen doen, dan vind je alles wat je nodig hebt onder de labels Boni BioBoni EcoBoni VeggieBoni NO Gluten en Boni minder suiker.

Everyday, goedkope basisproducten

Ons huismerk Everyday, dat is een toegankelijk en betaalbaar gamma basisproducten voor iedere dag: van melk, rijst, confituur en diepvriesfrieten tot wasmiddelen, papieren zakdoekjes en zelfs schoolgerief. Een product van Everyday is altijd het goedkoopste in zijn assortiment, met een goede kwaliteit.

Waar CoMarkt

Waar is er een Comarkt?

Er zijn Comarkt-winkels in heel België. Via onze winkelzoeker vind je makkelijk je Comarkt het dichtst bij jou in de buurt.

Onze hoofdzetel

NV CoMarkt
Edingensesteenweg 196, 1500 Halle
KBO: 0795.538.570 -  BTW: BE0795.538.570